PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S – Lassen Offset A/S | Grafisk trykkeri – med alle muligheder åbne.

Blog

Kalender version 2.0

  • FullSizeRender
  • FullSizeRender (1)

Hvorfor skal en kalender bare ligne hinanden år efter år? Ja lige netop det, valgte vi at spørge os selv om - og med hjælp fra Grafisk Designer - Mark Gry Christiansen, så kom der et ret spændende resultat ud af det.

Et år, 12 måneder, 365 dage, vist på en måde der fryder øjet. Det må være enhver grafikers drømmeopgave at på en skæv måde gengive noget der er så visualiseret i folks bevidsthed.

Udgangspunktet har været at lave en kalender man gerne vil have hængende på væggen. Ikke kun som orientering, men også som et billede der pryder og vækker nysgerrighed. Jeg har forsøgt at skabe en plakat, der viser at Informationsgrafik gerne må være sjov, og udfordre en smule.
PrinfoHHK har leveret utallige flotte tryksager gennem årerne og jeg ville gerne med denne plakat designe en tryksag der gav dem mulighed for at vise deres dygtighed og kendskab til processen.
Jeg synes projektet er lykkes, den kalender der er trykt, vidner om PrinfoHHK’s kompetencer og forhåbentlig vil den vække glæde alle 365 dage i 2015.

Udtaler Grafisk Designer - Mark Gry Christiansen