Om os | PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S – Lassen Offset A/S

Om os

Et par ord om hvem vi er...

page2_pic1

Vores rødder går helt tilbage til 1916, hvor fokus altid har været på høj kvalitet og den bedste teknologi til jobbet for at sikre vores kunder det bedste produkt til priser, der matcher markedet.

Udviklingen har været stor, og igennem de sidste ti år har vi opkøbt Hedehusene Bogtrykkeri A/S, Prinfo Køge / JP Trykservice A/S, SM Olsen, Handelstrykkeriet Holbæk og Lassen Offset A/S.

Det har i dag givet et styrket trykkeri med en lang række kunder, der tæller både nogle af Danmarks største virksomheder og mindre erhversdrivende.

Vores mål er at hjælpe med at skabe din succes - for uden din succes er vores forretning intet værd. Vi er sat i verdenen for at hjælpe med at formidle dine budskaber, og derfor kan jeg med stolthed sige, at vi har et hold grafiske specialister, der er parate til at hjælpe dig med at bringe din idé til virkelighed.

Vi ser frem til at betjene dig.

Du kan se vores kontaktinformationer her samt en oversigt over vores kontaktpersoner herunder.

Hvad kan vi tilbyde

1

Fast kontaktperson giver tryghed
For os er du ikke bare et nummer, vi lægger stor vægt på personlig betjening. Vi ved, at gennemført rådgivning giver et bedre produkt og ikke mindst giver dig chancen for at få tingene, som du vil have det - første gang. Tryghed er et meget vigtigt parameter i et samarbejde.

2

Konkurrencedygtige priser
Selv om vi har stort fokus på personlig betjening, så gør vi meget for at producere på det billigste måde for at give dig de bedste priser. Kontakt os i dag for at finde en løsning på dit projekt eller for at få et tilbud.

3

Besøg os - eller få besøg
Du er altid velkommen til at besøge os for at tale om dit projekt eller få inspiration fra vores store arkiv over opgaver, vi tidligere har produceret. Hvis du hellere ønsker at få besøg, kan en af vores konsulenter besøge dig.

Teamet bag