Miljø og kvalitet | PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S – Lassen Offset A/S

Miljø og kvalitet

Helt fra 90'erne har vores fokus været rettet imod at skåne miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover 6 miljø-certificeringer - har vi også en intern-miljø politik der sikre minimalt papirspild. Vi har derudover investeret i digitaltryk - og specialiseret os i at levere digitalt-trykte opgaver i offset-ligende kvalitet. Dette spare dig ikke kun penge - men bruger også mærkbart mindre strøm for de typiske tryksager.

Svanemærket

Svanemrk_vandretNår du får produceret tryksager med svanemærket er det din garanti for at Produktet er blandt de mindst miljøbelastende inden for sin kategori

  • Der er taget hensyn til din sundhed
  • Kvaliteten er god
  • En lav udledning af forurenende stoffer til luft og vand
  • Et mindre og kontrolleret forbrug af kemikalier i produktionen
  • At papiret er fremstillet med lav miljøbelastning
  • At tryksagen er fremstillet med meget lidt papirspild
  • At tryksagen er let at genanvende.

Mærket kontrolleres af Miljømærkning Danmark. Kriterierne for de enkelte produktgrupper udarbejdes i fællesskab mellem de nordiske lande. Miljømærkenævnet leder det danske arbejde.

 

FSC®

FSCFSC er en international non-profit mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. Kort beskrevet er FSC-mærket en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere naturligt. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

FSC er desuden den eneste globale mærkningsordning for ansvarlig skovdrift, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace, og Nepenthes, organisationer som 3F og BAT og fra virksomheder verden over. Vi deltager i PRinfoDenmarks fælles FSC certificering med certificeringskode RA-COC-003327 og licenskode C016433.

ISO 14001

ISO14001Et ISO 14001 certifikat beviser, at vores miljøledelsessystem er blevet målt op imod den bedste praksis og fundet i overensstemmelse hermed.

Et miljøcertifikat udstedt af DS (Dansk Standard) oplyser kunderne om, at de kan have tillid til, at vi aktivt minimerer påvirkningen af miljøet fra virksomheds-processerne, produkter og serviceydelser. ISO 14001 er oprettet af den internationale organisation for standardisering (ISO).

EMAS

LogoEmas_1Miljøledelse handler om at håndtere miljøskadelige påvirkninger systematisk og åbent. Både de direkte og indirekte miljøpåvirkninger, men også forbrug af ressourcer og råvarer eller miljøforhold, der knytter sig til virksomhedens produkt under brug eller ved bortskaffelse. Certificeringen er bevis på den europæiske registrering af industrivirksomheders frivillige deltagelse i miljøstyring og miljørevision. Kravene, PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge skal leve op til, er de samme som under ISO 14001, men forpligter os yderligere til at udarbejde en særlig EMAS-miljøredegørelse til Miljøstyrelsen hvert andet år.

CSR

Igennem adskillge år har CSR været utroligt vigtigt for både os og vores kunder - i flere årtier har det været en naturlig del at lede virksomheden på denne vis - men vi overholder nu GRAKOMS CSR Kodeks.

Du kan downloade en PDF her.

Spørg os endeligt hvis du har spørgmål til vores CSR Kodeks.

ISO 9001

Dette er et kvalitetsledelsessystem som er udbredt over hele verden. Dette er ligmed både kvalitet og effektivt er styret udfra en struktureret kundedialog for at sikre at det bedst mulige færdige produkt.

Vi overholder de krav der er til både dokumentation og registreringer - og er årligt certificeret af Det Norske Veritas. 

Download vores miljøredegørelse

download_package_previewMiljøredegørelse 2005 (PDF)
Miljøredegørelse 2006 (PDF)
Miljøredegørelse 2007 (PDF)
Miljøredegørelse 2008 (PDF)
Miljøredegørelse 2009 (PDF)
Miljøredegørelse 2010 (PDF)
Miljøredegørelse 2011 (PDF)
Miljøredegørelse 2012 (PDF)