Testimonials | PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S – Lassen Offset A/S

Testimonials

qvist Vi bruger Prinfo Holbæk-Hedehusene-Køge, fordi de kan klare alle de typer af tryk-opgaver, som vi skal have løst på vegne af vores kunder. Samtidig får vi en meget fin behandling, selv om vi bestemt ikke er blandt deres største kunder. Og så er det en virksomhed, der er fagligt nysgerrig og godt kan lide udfordringer.
Med andre ord: Super professionelle løsninger og meget personlig betjening – højt serviceniveau.

 

Lars Qvist
Journalist og kommunikationsrådgiver
Qvist Kommunikation

Lars Qvist, Qvist Kommunikation

2015-03-30_0910C3/C5 international har i over 30 år samarbejdet med internationale og danske farmaceutiske virksomheder for at udvikle kampanger og informations-givning, til både sundhedspersonale/sektoren og brugere. Det kræver leverandører med forståelse for sikker levering, høj kvalitet, kompetent dialog og fornuftige priser. PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge er, og har derfor været, en naturlig samarbejdes partner i rigtig mange år.

Steen Quistgaard

Steen Quistgaard, C3/C5

varaIgennem 100 år, har A/S Wodschow & Co. produceret BJØRN røremaskiner af højeste kvalitet. De samme høje kvalitetskrav stiller vi til vore leverandører. Jeg har igennem næsten 20 år arbejdet sammen med PrinfoHolbæk om tryk af brochure materialer.

 

Igennem alle årene har jeg været yderst tilfreds. Jeg oplever altid en god dialog omkring løsningsforslag, og fra tilbudsfasen til levering af den endelige produkt, arbejder PrinfoHolbæks medarbejdere seriøst, og slutproduktet står altid til mål med det ønskede produkt. Den tryghed er utrolig væsentlig for mig som kunde, og jeg kan varmt anbefale PrinfoHolbæk.

 

Lone Gotfredsen

Marketing coordinator

A/S Wodschow & co.

 

lekonVores kunder er begejstrede

 

Vi havde behov for et produkt, som ikke fandtes på markedet, og som vi selv havde nogle løse idéer til. PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge tog udfordringen op, arbejdede videre med vores oplæg og fandt en løsning, som var meget bedre, end det vi først havde forestillet os.

 

Hele vejen i processen er vi blevet informeret om udviklingen i projektet, og vi har oplevet et stort engagement. Især har det betydet meget, at PrinfoHHK i produktudviklingen havde 100 procent fokus på slutbrugere – altså på vores kunde og deres behov. Resultatet er blevet, at vores kunder er meget begejstrede for det produkt, vi nu kan præsentere for dem.

 

Vi har nu taget fat på et nyt projekt, og det bliver helt sikkert PrinfoHHK, der kommer til at udvikle løsningen sammen med os.

 

Jens Kjærulff, kvalitets- og udviklingschef

Lekon

 

 

 

Jens Kjærulff, Lekon