Luksus visitkort | PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S – Lassen Offset A/S

Luksus visitkort

DBA0244
DBA0240DBA0217

DBA0210

DBA0199

DBA0173

vifte

IMG_2693

Luksusvisitkort er til dig, der gerne vil skille dig lidt ud. For dig betyder dét at give et visitkort, der er lækkert, en del. Du giver nok ikke så mange visitkort om året, så for dig betyder det ikke noget, om et kort koster en eller tyve kroner. Så hvis du ikke er blevet skræmt af prisen, kan vi tilbyde dig et af de mest eksklusive visitkort, der findes.

Lad os fortælle dig lidt om teknikken. Fra England importerer vi  eksklusiv 350 g gennemfarvet karton, der hedder Colorplan.

Visistkort type 1 har tre lag:
150 g MultiDesign white.
350 g Colorplan  – vælg mellem Cobalt blue, Dark gray, Ebony sort, Bright red, Citrine yellow, Lockwood green, Fushsia pink eller Tabriz blue.
150 g MulitDesign white.

Visitkort type 2 har to lag:
350 g MultiDesign white(?).
350 g Colorplan – vælg mellem Cobalt blue, Dark gray, Ebony sort, Bright red, Citrine yellow, Lockwood green, Fushsia pink eller Tabriz blue.

Arkene limes sammes og køres igennem valser, der presser arkene sammen. Derefter bliver arkene lagt i pres,og lagt ind i et rum med lav luftfugtighed. Der ligger de i 14 dage og bliver gennemtørret og trækker sig sammen. Derefter skæres arkene ud
i slutformatet 85 x 55 mm, som nu ligger i de to forskellige typer og hver i de otte farver, så vi har 16 forskellige standarder på lager til at printe på.

Visitkortene bliver printet i en UV-flatbed-printer, hvor der printes flere lag farve i meget høj opløsning, så de bliver meget tydelige og i relief. Dog kan vi med denne teknik ikke printe til kant.Visitkorteneleveres i en eksklusiv, hvid æske.

Priser med firfarvet print på en side koster:

40 stk.: 800 kr. ekskl. moms (20 kr. pr. stk.)
60 stk.: 1.140 kr. ekskl. moms (19 kr. pr. stk.)
80 stk.: 1.440 kr. ekskl. moms (18 kr. pr. stk.)
100 stk.: 1.700kr. ekskl. moms (17 kr. pr. stk.)

Priserne er baseret på færdigt dokument uden billede(r).

Der er frit valg mellem de  to typer og farver. Du kan også vælge tilfældige farver, så  du får nogle af alle farverne.

Ib er vores specialist på luksusvisitkortene og kan svare på alle dine eventuelle spørgsmål.