Magasin | PrinfoHolbæk-Hedehusene-Køge A/S – Lassen Offset A/S

Magasin

Magasinproduktion kræver en fleksibel trykpartner, og her kan vi med vores set up tilbyde at du altid er i trygge hænder. Et magasin må aldrig være forsinket, da det næsten altid har en hård deadline for udsendelsen. Deadline kræver nogle gange, at fejl bare skal løses hurtigt - og det er en af vores specialer. Vi kan endda tilbyde at køre et "prefligth"-check for at se, om alle dine billeder overholder vores minimum-standarder, så det bliver pænt, når det er trykt. Vi har et hold af grafiske specialister, der kan hjælpe dig med praktisk talt alt, hvad du har behov for. Vi kan hjælpe dig på alle stadier, da vi også arbejder tæt sammen med skribenter, journalister og nogle af landets allerbedste magasindesignere. Vi har hver måned en stor tocifret magasinproduktion.

 

Magasiner_3 Indenfor magasin produktion, er der mange muligheder - for at finde det der passer til dig.
Det typiske format er enten A4, eller meget tæt herpå - for at få så meget indhold ud til din modtager til den mest rentable pris.Inden for magasinproduktion er der mange muligheder for at finde det, der passer til dig.
Det typiske format er enten A4 eller –der omkring for at få så meget indhold som muligt ud til din modtager til den mest rentable pris.Indstik / foliering
Det er ikke billigt at drive et magasinDerfor gælder det om at få det maksimale ud af annoncørerne, og den nemmeste måde at opnå det er ved at give magasinet en høj indholdsværdi.Desuden kan vi lave indstik, som f.eks. er løsblade, der bliver lagt løst ind i magasinet. Alternativt kan magasinetleveres i en tynd gennemsigtig folie, hvori man kan lægge f.eks. løsblade eller foldere, så de bliver distribueret sammen med magasinet. Husk, det er her, din ekstra indkomst skal komme fra. Folien kan samtidig bruges som adressebærer.

Ekstraordinær metode til variable data
Ønsker du, at dine virkelig virkelig skal få en øjenåbner, når de ser magasinet? Så kommer vores digitaltrykkeri ind i billedet.Selvom dit magasin er trykt med den traditionelle offsetteknologi, så kan det sagtens kombineres med den digitale mulighed, hvor alle print kan være unikke. Det giver nye muligheder, da du f.eks. kan skrive "Specielt til dig, Jens A. Jensen", eller hvad du måtte ønske. Vi kan simpelthen flette unikke data ind til den specifikke læser. Dette er en måde til at give din læser noget, de måske ikke har set før - og bestemt heller ikke er vant til.

Har du brug for andre idéer, eller har du bare brug for at formidle andre budskaber – så kontakt en af vores magasinspecialister og lad os hjælpe dig med at tænke kreativt! Vi kender ikke begrænsninger, vi gør alt for, du får mest ud af dit budget.